top of page

NÆROMRÅDET

Sentralt plassert i naturskjønne omgivelser mellom Atlanten og Karihola ligger Dalabukta – Kristiansunds nye bydel. Med vakkert kystlandskap og nærhet til alt av fasiliteter, er Dalabukta blitt et attraktivt sted å bo for både unge, eldre og barnefamilier.

KFK_edited.jpg

BYDELSSENTER

Dalabukta ligger rett ved Kristiansund stadion og KFKs treningsanlegg, og området byr på mange flotte turmuligheter med nydelig kystnatur, like utenfor dørstokken. Det er skoler, barnehager og søndagsåpen butikk like i nærheten, og gangavstand til en rekke treningsfasiliteter som idrettshall, svømmehall og friidrettsanlegg.

SENTRAL BELIGGENHET

I Dalabukta er det lett å la bilen stå og rusle fra sted til sted. Det er kun 15-20 minutters gange til bysentrum gjennom Vågen og vakre kulturminner på Mellemværftet. Den nye ringbussen stopper like utenfor boligene og bruker bare fem minutter til sentrum, hvor Sundbåten gir deg tilgang til alle øyene og hele byen. Flyplassen og næringsområdet på Løkkemyra bare er en kort kjøretur unna, og de nye boligene vil være tilrettelagt for lading av el-bil.

_DSC3342_edited.jpg
Skoler og barnehager.jpg

SKOLER OG BARNEHAGER

Området sogner til Dalabrekka barneskole og Atlanten ungdomsskole, og det er flere barnehager i nærheten. Det er også gangavstand til Atlanten videregående skole og Kristiansund videregående skole. Nærheten til skoler og barnehager gjør Dalabukta til et trygt og godt sted å vokse opp, og området er derfor blitt et populært sted å bo for både barnefamilier og besteforeldre.

BUTIKKER OG SPISESTEDER

En spasertur unna ligger populære møteplasser som Kaffebrenneriet, Kranaskjæret restaurant, Smia Restaurant, Kulturfabrikken og Campus Kristiansund. Det er Bunnpris-butikker i Brunsvika og Wilhelm Dahls vei, samt Meny på kaia i Vågen.

kranaskjaeret_edited.jpg
_DSC3048_edited.jpg

IDRETTSTILBUD

Enten du er opptatt av bredde eller elite, har Dalabukta et rikt idrettstilbud. Boligene ligger rett ved Kristiansund stadion og KFKs treningsanlegg, og det er kort vei til populære arenaer som Braatthallen, Atlanterhavsbadet og skateparken. Det er gangavstand til flere treningsfasiliteter for barn og unge, og en ny friidrettsbane er også under oppføring.

FRILUFTSLIV

I Dalabukta bor du rett ved en rekke populære turområder som kyststien, Lasken, Klubba og Varden, og det er flere flotte fiskeplasser i nærheten. I Folkeparken er det flere flotte turløyper, samt frisbeebane og skotthyllbane.

friluftsliv_edited.jpg

MELD DIN INTERESSE

OBS: Se etter suksess-tekst under "send inn" knapp!

Din interesse er registrert og du vil motta mer informasjon!

Naeromrodet:Contact
bottom of page