top of page
DSC04550.jpg

HILDRINGEN

Nye og flotte eneboliger i attraktivt boligområde under oppføring

Innflytting før påske!

KVALITETER

Her har du 6 eneboliger med høy standard i populære og barnevennlige Dalabukta. Boligene har carport med stor overliggende veranda, i bakkant av carport er det også en stor bod på 12 kvm. Den overliggende verandaen er vestvendt noe som gjør den godt skjermet for vind. Fra den har du også meget gode solforhold. Boligen har en meget attraktiv beliggenhet i byens nyeste bydel. Her bor du perfekt til i forhold til barnehage og skoler for alle trinn. Du bor også et par steinkast unna Kristiansund stadion samt andre idrettsanlegg. I tillegg har du Kristiansund sentrum med dets fasiliteter en kort gå- eller kjøretur unna!

Alle boligene vil få egne tomter fra ca. 270 kvm. til 417 kvm.

Disse boligene passer ypperlig for aktive barnefamilier!

(bilder under er fra bygg som er overlevert kunder i 2021)

map_montasje.jpg

Moderne og arealeffektive eneboliger

over 2 plan med kort vei til "alt".

PROSJEKTLEDER: JOHHNY BAKKEN

BELIGGENHET

Dalabukta boligfelt ligger i Karihola og fremstår som et moderne og meget barnevennlig boligområde. Det er gangavstand til skoler, barnehager, butikk og nærhet til badeland og idrettsanlegg. Kort vei til bysentrum gjennom vakre kulturminner i Mellemværftet på vei mot sentrum. Området sogner p.t. til Dalabrekka barneskole og det er flere barnehager i nærheten.

Fra rundkjøringen ved Atlanterhavstunnelen: kjør mot Atlanten. Ta første vei til venstre etter rundkjøringen og følg veien opp mot Dalabukta boligfelt. Se etter "Til Salgs" skilt fra Notar.

_DSC9522.ARW.jpg

I SALG NÅ

Kun 1 ledig av 6! Ta kontakt med megler for flere opplysninger om boligene

Hildringen-kontakt

MELD DIN INTERESSE

Vi legger stadig ut nye byggetrinn for salg. Ønsker du å holde deg oppdatert eller melde din interesse? Ta kontakt med oss via kontaktskjemaet!

Takk for innsendingen din!

bottom of page