Dalabukta_flyfoto_mpin_edited.jpg

DALABUKTA

Den nye bydelen i Kristiansund

 

Dalabukta er for livsnytere som vil ha i pose og sekk. Her kommer du tett på det ville og vakre kystlandskapet – uten å måtte gi avkall på urbane fasiliteter.

J.Bakken, Prosjektutvikler FG Eiendom

NÆROMRÅDET

Sentralt plassert i naturskjønne omgivelser mellom Atlanten og Karihola ligger Dalabukta – Kristiansunds nye bydel. Med vakkert kystlandskap og nærhet til alt av fasiliteter, er Dalabukta blitt et attraktivt sted å bo for både unge, eldre og barnefamilier.

 

BYDELSSENTER

Dalabukta ligger rett ved Kristiansund stadion og KFKs treningsanlegg, og området byr på mange flotte turmuligheter med nydelig kystnatur, like utenfor dørstokken. Det er skoler, barnehager og søndagsåpen butikk like i nærheten, og gangavstand til en rekke treningsfasiliteter som idrettshall, svømmehall og friidrettsanlegg.

AKSEN TIL SENTRUM

Fra Dalabukta er det kort vei til bysentrum gjennom Vågen og vakre kulturminner på Mellemværftet. En spasertur unna ligger populære møteplasser som Kaffebrenneriet, Kranaskjæret restaurant, Smia Restaurant, Kulturfabrikken, skateparken og Campus Kristiansund.

SKOLER OG BARNEHAGER

Området sogner til Dalabrekka barneskole og Atlanten ungdomsskole, og det er flere barnehager i nærheten. Det er også gangavstand til Atlanten videregående skole og Kristiansund videregående skole.

Havbrisvn2_interi%C3%83%C2%B8r01_200714_

PROSJEKTER

Området blir bebygget med både leiligheter, rekkehus og eneboliger. Hvilken bolig passer din livsstil?

ADKOMST

Områdets bussholdeplass har bussforbindelse til sentrum hver time med rute 803 Karihola.
Kommer du med bil, kjører du mot Atlanten i rundkjøringen ved Atlanterhavstunnelen. Ta første vei til venstre etter rundkjøringen og følg veien opp mot Dalabukta boligfelt.

DJI_0091_edited.jpg

MELD DIN INTERESSE

Vi legger stadig ut nye byggetrinn for salg. Ønsker du å holde deg oppdatert eller melde din interesse? Ta kontakt med oss via kontaktskjemaet!

OBS: Se etter suksess-tekst under "send inn" knapp!

 
  • Facebook

©2020 Dalabukta.no. Powered by Maestro Media AS